Невиждани досега снимки на 20-годишния Дейвид Бауи за обложката на дебютния му албум  11 Виж всички снимки

18.08.2017, 22:00

Изумително!

   
 
<p><span>Снимките са направени през 1967 г. от фотографа <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Джералд</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Фърнли</span>, който решава да ги покаже на света чак сега, въпреки че една от снимките все пак е използвана за обложка на <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">дебютния</span> албум на <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Бауи.</span></span></p>

Снимките са направени през 1967 г. от фотографа Джералд Фърнли, който решава да ги покаже на света чак сега, въпреки че една от снимките все пак е използвана за обложка на дебютния албум на Бауи.

Снимките са направени през 1967 г. от фотографа Джералд Фърнли, който решава да ги покаже на света чак сега, въпреки че една от снимките все пак е използвана за обложка на дебютния албум на Бауи.

"Той беше много учтив", казва Джералд. "Не помня как той изобщо попадна в студиото ми, но вероятно съм бил единственият човек с камера и студио, когото познава. ".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ