Ако героите от Disney живееха в модерните времена  15 Виж всички снимки

09.03.2022, 17:00

Тези илюстрации ще убият всичко детско у теб!

   
 
<p>Хосе <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Родолфо</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Лоаиза</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Онтиверос</span></span> разрушава детството ни със своите брутални илюстрации, които показват героите на Disney такива, каквито <span>щяха</span> да бъдат в днешно време. Той ги <span>мрачни</span>, трудни ситуации, за да изследва наболялата тема "загуба на невинността".</p>

Хосе Родолфо Лоаиза Онтиверос разрушава детството ни със своите брутални илюстрации, които показват героите на Disney такива, каквито щяха да бъдат в днешно време. Той ги мрачни, трудни ситуации, за да изследва наболялата тема "загуба на невинността".

Хосе Родолфо Лоаиза Онтиверос разрушава детството ни със своите брутални илюстрации, които показват героите на Disney такива, каквито щяха да бъдат в днешно време. Той ги мрачни, трудни ситуации, за да изследва наболялата тема "загуба на невинността".

Създавайки такива произведения на изкуството, Родолфо "иска да повдигне въпроса какво ще стане с нашите класически герои, ако те са от плът и кръв и са изправени пред агресивния свят на слава и колко от тях ще се окажат податливи на наркотици, алкохол, тормоз или суетност? "

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ