Жени се впускат в oткровени разкази за първия си път

19.12.2017, 17:15

Изключително интересно четиво!

   
 
Жени се впускат в oткровени разкази за първия си път

За жените загубата на девствеността е много по-деликатна тема , отколкото е за мъжете. Но при всички случаи, не им пречи да ни разкажат и да ни пренесат в онзи съкровен за тях момент. 

Вижте както споделят тези анонимни дами за деня, в който са загубили своята девственост.

"Изгубих девствеността си в багажника на кола, докато родителите ми мислеха, че съм на църква.”

"Бях на 19, в колежа и досега не бях излизала на първа среща, не бях се целувала, не бях правила секс. И реших, че ще намеря подходящия кандидат в Интернет. Процесът включваше много чатове, докато се уверя, че не си пиша с някой психопат, който ще ме заключи в гардероба. Но в крайна сметка намерих момче. Целувахме се на плажа, точно като по филмите. Отидохме у тях и аз естествено очаквах умопомрачителен секс. Но за съжаление беше адски скучно. Слава Богу, след това нещата ставаха все по-добре.”

2015320

"Той беше две години по-млад от мен, но по-опитен. Случи се през лятото след гимназията, а аз не исках да започна колеж като девица. Бяхме прекарали по-голямата част от лятото, излизайки навън, и въпреки че не бяхме гаджета, се чувствах прекалено комфортно с него и наистина бях готова. Случи се в къщата за гости на родителите ми, а аз не му споменах, че съм девствена, докато не се озовахме голи в леглото! Беше сладко и забавно, без емоционална привързаност, точно както го исках. ”

"Чувствах се прекалено стара за да бъде все още девствена. Когато бях на 24, се срещнах с едно готино момче, което караше Порше, имаше акцент и правеше невероятни неща с устата си. Не беше страхотно сексуално преживяване, но той беше наистина сладък.”

2015322

"Бих искал да кажа, че е било магическо преживяване с фойерверки, розови листенца от и свещи, но всъщност бях много пияна и просто реших, че съм готова. Излизах с това момче от няколко месеца и бах сигурна, ч еискам да загубя девствеността си с него. Преживяването може да се опише като ужасна бъркотия между двама пияни, но толкова се радвам, че го преживях именно с него. Ние все още сме заедно и сега просто се смеем като се сетим за тази паметна вечер.”

"На задната седалка на колата. Класика!”

"С приятеля ми бяхме в университета и също така и двамата бяхме девствени. Обсъдихме го и решихме, че и двамата сме готови. Не след дълго се озовахме между чаршафите и след като приключихме той направи ужасяваща физиономия и каза, че ако майка у разбере, ще го убие. Е, това със сигурност е не е най-подходящия момент да споменеш майка си. Връзката ни приключи скоро след това.”

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ