Ето кои печелят двоен билет за филма "Малък голям живот"

22.01.2018, 12:45

Честито!

   
 
Ето кои печелят двоен билет за филма "Малък голям живот"

На 05.01 ви зададохме въпрос, свързан с филма "Малък голям живот", който гласи: "Ако можехте да избирате, бихте ли се смалили, за да живеете като царе?".

Днес дойде време да обявим победителите, които печелят по един от петте двойни билета за филма. Ето кои са те:


Ще се свържем с победителите чрез техния профил във Facebook, за да разберат как ще получат наградата си.
Благодарим ви за участието и честито на печелившите!
***

Представете си свят, в който хората са високи едва 13 см. Как? Норвежки учен, чиято цел е да реши световния проблем с пренаселването на планетата, прави сензационно откритие и изготвя план, според който човечеството да премине от голям към малък размер през следващите 200 години.

2024630

Пол Сафранек (Мат Деймън) е обикновен човек от Омаха, който мечтае за по-добър живот със съпругата си Одри (Кристен Уиг). Водени от тази мечта, Пол и Одри решават да загърбят стреса в Омаха, да се смалят и да заживеят в обществото на малките хора, където парите им имат много по-голяма стойност отколкото в нормалния свят. Едно малко решение, което повлича след себе си редица големи събития, които ще променят живота им завинаги.

Потопете се в един изцяло нов свят и погледнете живота от малката гледна точка. Вкусете лукса на малкото общество и открийте големите възможности.

Очаквайте "Малък голям живот " в кината от 12 януари!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ