Добрите прически за мъже с оредяващи коси

18.04.2016, 13:30

Пробвайте ги

   
 
Добрите прически за мъже с оредяващи коси

Ако сте от мъжете, които вече страдат от оредяващата коса, не се отчайвайте. Има начин да изглеждате добре. Поучете се от примера на някои известни мъже, които не са спрели да впечатляват дамите заради оредяващата си коса, защото знаят как да се справят с този проблем.

Том Форд

1688353

Подстрижката

Поискайте фризьорът ви да ви подстриже с ножица. Косата на върха е къса, но не твърде много, така че да могат да се прекарат пръсти през нея. 

Стилизиране

Измийте косата си с шампоан и балсам за плътност. Изсушете я с кърпата и нанесете спрей за обем. Оформете я с пръсти и я оставете да изсъхне, като може отново с ръце да я оформите след това, ако е необходимо.

Джуд Лоу

1688354

Подстрижката

Също с ножица, не с машинка. Косата отстрани не трябва да е много къса. Да бъде подстригана така че да съвпада с края на всяка къдрица (чупливата коса е по-капризна). Косата отгоре е по-дълга и трябва да позволява да бъде сресана с гребен.

Стилизиране

Използвайте шампоан и балсам за чуплива коса. Те позволяват чупливата коса да се оформи по-добре и за по-малко време. Подсушете с кърпа и сложете гел за чуплива коса. Оформете и я оставете за изсъхне.

Матю Макконахи

1688352

Подстрижката

С ножици. Косата отстрани и отзад е на слоеве за повече плътност. Отгоре трябва да бъде оформена според лицето на човека.

Стилизиране

Използвайте шампоан и балсам за къдрава коса. След подсушаване с кърпа, използвайте пяна за оформяне. Най-внимателно оформете горната част в посоката, в която желаете, след което оставете косата да изсъхне.

Даниел Крейг

1688355

Подстрижката

С машинка, като е по-къса отзад и отстрани. Поискайте съвет от фризьора си относно дължината и оформянето на косата отгоре.

Стилизиране

Използвайте мек шампоан и балсам за ежедневна употреба. Подсушете с кърпа и я срешете. Когато е суха, оформете я с вакса за коса.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ