Девойка помоли 20 момчета да ѝ купят iPhone 7, продаде ги и си купи апартамент

29.04.2017, 20:00

Женската хитрост не познава граници

   
 
Девойка помоли 20 момчета да ѝ купят iPhone 7, продаде ги и си купи апартамент

Историята, която обиколи интернет се появи за първи път в китайския форум Tian Ya Yi Du. Една от потребителките на сайта, която се подвизава под името Proud Qiaoba, разказа интересна случка с нейна приятелка. Ако трябва да ѝ вярваме (а на нея ѝ повярва дори BBC!!!), въпросната аверка пуска молба към 20 момчета, с които има определени отношения, да ѝ подарят новия iPhone 7.

Всички завалии моментално откликват и мацката се сдобива с 20 лъскави кутийки. Без да губи време, тя продава неразпечатаните телефони на сайта за мобилна техника Hui Shou Bao, който ѝ дава за всичките 115 010 китайски юана. За да разбереш по-добре схемата – това са 23 571 долара, които са напълно достатъчни да си купиш жилище в Китай. Та, мацката се обзавежда с една къща повече и (подозираме) 20 гаджета по-малко.

Даже не знаем какво ни засегна толкова, че да ти разкажем тази история. Как жена може да върти 20 клетника? Или как те не са се досетили? Или защо по дяволите 20 телефона струват, колкото един апартамен? Сигурни сме, че всеки ще намери себе си в тази история и ще включи локаторите, ако мацката поиска iPhone.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ