Да създаваш музика докато хапваш бургери

03.04.2018, 09:00

Холандския Макдоналдс провокира клиентите си

   
 
Да създаваш музика докато хапваш бургери

В Холандия McDonald's ти предоставя възможността да създаваш музика, докато хапваш Big Mac.

Веригата за бързо хранене в страната се сдоби с приложение, наречено McTrax, което позволява на клиентите да композират мелодии, докато се хранят. Компанията TBWA \ Neboko, която се намира в Холандия, създаде McTrax, според Adweek . Продуктът е разработен с в Амстердам,  в агенция за цифрово производство, и е направена от проводно мастило, батерия и платка.

За да го създавате музика, трябва да поставите телефона си върху подложката, а изтеглите приложениетов и мое да композирате музика (дори можете да записвате гласа си). Вижте как действа тук:

"Подложката на инструмента "прави тази техника толкова иновативна", заяви творческият технологичен техник на TBWA Radha Pleijsant и ръководителят на дигиталния дизайн Jan Jesse Bakker в изявление на Adweek . "Телефонът просто действа като високоговорител и екран, който лесно се свързва с платката чрез Bluetooth, като се уверите, че можете да чуете музиката на високоговорителите."

"Това е точно това, което прави Макдоналдс: място за забавление и преживяване на приятни мигове за всеки", каза на Адвеек Ервин Дито, директор маркетинг, комуникации и потребителски прозрения за" Макдоналдс Холандия " .

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ