Възмездие: слон падна върху ловец и го уби на място!

24.05.2017, 18:00

След като едни крокодили правят нещо подобно

   
 
Възмездие: слон падна върху ловец и го уби на място!

За 51-годишният Теунис Бот от Зимбабве ловът не бил само кръвожадно и глупаво хоби (да, мнение на автора), но и начин на живот и работа. Той ловувал леопарди, лъвове и слонове в парка Хуендж. Така той издържал жена си и петте си деца, а също и забавлявал скучаещите богати туристи. 

Та, Бог обаче обърнал нещата и ловецът станал жертва.

Бот и неговият партньор отивали на лов, когато съдбата ги срещнала с 3 слона, които били "принудени" да обстрелят. Изневиделица зад тях се появил четвърти слон и сграбчил Бот с хобота си през кръста.

Слонът вдигнал Теунис високо, а въпросният успял да простреля слона – партньорът му също "помагал". Хоботко пуснал на земята Бот, но след секунда се стоварил върху него и го смачкал до смърт.

Малка вметка:

Изданието The Telegraph съобщава, че седмица по-рано колега на Бот – Скот ван Зил бил нападнат от крокодили, които в крайна сметка успели да си го похапнат. След като направили ДНК тестове на мястото и реката, присъдата се потвърдила.

Съдбата на Бот и Зил бързо обиколи интернет, но не предизвика никакво съчувствие за двамата убийци. Хората по-скоро съжаляват за четирите слона, които били застреляни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ