Всеобщ любимец от Game of Thrones може да се завърне в последния сезон!

13.12.2017, 15:45

Това няма да е първия път, в който феновете влияят на продуцентите

   
 
Всеобщ любимец от Game of Thrones може да се завърне в последния сезон!

Персонажите в Game of Thrones се сменят доволно бързо и умират по всякакви извратени начини. С това вече всички фенове са свикнали. Обаче един от любимите герои просто хвана и изчезна – всичко това много разочарова феновете и най-вече любителите на животни.

Вълчището на Джон Сноу – Призрак за последно беше забелязано в шести сезон. Причините са съвсем прагматични: продуцентите на сериала решиха, че на хората са им по интересни драконите. За това и бюджета за Призрак беше отрязан. Защитниците на животни да не се тревожат Призрак е компютърен ефект.

Последният път, когато видяхме вълчището беше в сцената с убийството на Джон Сноу. След като го възкресиха (преди два сезона) Призрак се изпари. Дори Джон Сноу не забеляза, че го няма. Ама какво да очакваш от човек, който не знае нищо и спи с леля си.

2012887

Именно за това фенът на сериала Марк Уилямс започна да събира средства в портала GoFundMe, за да се появи вълчището във финалния сезон. Целите му са амбициозни, за да се влака компютърния вълк в сериала са нужни около 500 000 паунда.

Не ни се вярва да успее, ама когато си говорим за бюджет от 15 000 000 долара за един епизод... айде, върнете вълчището, молим!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ