В търсене на най-странната банда в света, част VIII

26.06.2018, 13:00

Истински метАл

   
 
В търсене на най-странната банда в света, част VIII

След като ви представихме група с кучета-вокали, сега е моментът да послушате как забиват роботите. 

Ако изкуственият интелект си пада по такива парчета, значи няма от какво да се притесняваме за бъдещето ни. Compressorhead са инструментална банда, която прави кавъри на легенди от ранга на Ramones, Motorhead, AC/DC и Pantera. Честно казано, много по-добре от хора със синтезатори. Три-членната банда (състоящата се от робота Фингърс, Стикбой и Боунс) преди време пусна Kickstarter кампания, за да си направят и вокалист. Явно са успяли, защото сравнително наскоро Compressorhead изнесоха концерт с фронтмен (Мега-Уотсън).

Представете си, че скоро хората ще успеят да създадат толкова изпипани алгоритми и толкова прецизни роботи, че Немската филхармония ще започне да звучи като група аматьори. 

Понякога хората си мислят, че емоциите и чувствата са странични ефекти на човешката интелигентност и истинската същност на човека е да мисли логично. Ако това е вярно, то компютрите вече са по-умни от нас, защото те са много по-добри в логическото мислене, отколкото ние сме. Ето защо днес разработчиците на изкуствен интелект са се акцентирали върху изкуството като област, която да бъде окупирана от роботите. 

Приятно слушане!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ