Без гадже по празниците

30.12.2017, 18:00

Така е най-добре

   
 
Без гадже по празниците

Сега може да кажете, че се успокояваме с тези думи, защото сме самотници и гаджето пак ни е зарязало, но не е така. След като внимателно сложихме на везната плюсовете и минусите от това да си обвързан по Коледа и Нова година, излезе, че най-добре е да си си сам, без жена. Причини за това има много.

По-малко подаръци

Жените може и да обичат коледната суета, да ходят по магазини, да купуват подаръци, да се радват, че са намерили едни чорапи с 48 стотинки по-евтини в един магазин, отколкото в друг, но при нас не е така. По празниците ние искаме най-вече да си почиваме, не обичаме да купуваме подаръци, никога не знаем на кого какво да купим, а и парите могат да се дават за поне три по-важни неща - бира, бира и бира. Така че, ако имахме приятелка, трябваше да измислим какво да ѝ купим, да се вдигнем до магазина, да го купим и да се изръсим сума пари. Не че сме свидливи, но благодарим.

Няма да се чудите дали ще ѝ хареса подаръкът

Трябва да внимаваме дали ще ѝ хареса, но как да знаем. Ако я подпитаме, тя ще се досети. Може дори да се обиди, много жени се сърдят, че нямаш идея какво да им подариш. "Значи, от три години сме заедно и ти не знаеш какво да ми купиш?!" Не, по-добре без гадже. Като другаря Сталин и ние ще възкликнем "Няма човек, няма проблем!".

2017828

Няма да се сравнявате

Хората, които имат връзка, все се съревновават. За най-различни неща - кои ще ходят на по-скъп курорт, кои какво ще си подаряват за празниците, кои ще се сгодяват по Коледа и ще се женят по Нова година. Ние такива проблеми нямаме. Като нямаме гадже, оставаме извън всякакви подобни класации.

Липса на ангажименти

Ако имате приятелка, ще трябва да ходите у тях на гости, да се запознавате с цялото семейство, да правите поведение. Пък кой иска това? Ние предпочитаме да си седим вкъщи на топло и да си зяпаме телевизора с питие в ръка.

Можете да се отпуснете на Нова година

Ако имате приятелка, тя ще има планове къде, с кого и по какъв начин да празнувате Нова година, ще иска от вас да се държите на ниво, да не се напивате и да не говорите глупости на хората на партито. Без гадже е хиляда пъти по-добре. Събирате се с шумна компания, напивате се, говорите и правите каквото си искате, а ако има готини мадами на купона, можете да се пробвате. Пък ако ви излезе късметът, догодина може и да сте с гадже по празниците.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ