INNERGLOW представят трети сингъл и страхотно видео!

29.01.2019, 13:00

Chained In Love: черно-бели кадри, неподправена красота, нетипични пейзажи и прекрасна мелодия и текст

   
 
INNERGLOW представят трети сингъл и страхотно видео!

Младата българска група INNERGLOW представи третия си сингъл "Chained In Love” и страхотно видео към него в петък вечер. На промоцията музикантите изпълниха кратък акустичен сет, в който всеки от тях свиреше на различен от "традиционния” си инструмент, а песните прозвучаха в изцяло нови аранжименти. Новото им парче "Chained In Love” е мелодично и емоционално, а стилното му видео, с участието на красивата актриса Стефани Ивайло, чудесно го допълва. Клипът е създаден от режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петров, работили по проекти на "Акага", Рут Колева, Имера и още доста изпълнители, по късометражния филм SEEN и множество реклами. В "Chained In Love” те са подбрали рядко снимани локации като Братската могила в Пловдив и Паметника на Трите поколения в Перущица.

INNERGLOW са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. Mладите музиканти пишат авторска музика с  различно и модерно звучене и определено се отличават на българската сцена със специфичен, собствен стил. По повод премиерата на "Chained In Love” момчетата споделят, че това е песента, която тяхната публика си е избрала. Решават да запишат именно нея, тъй като на концертите им тя винаги предизвиква силна реакция и голям интерес. Основни теми в текста са носталгията и преживяванията, които никога няма да се повторят. Без да разказва конкретна история, клипът подсилва заложените в музиката емоции чрез цветови контрасти и с водещото присъствие на красавицата Стефани Ивайло, актриса от Врачанския драматичен театър.

2130218

През изминалите две години от своето съществуване, INNERGLOW издадохa  официално песните "After You” и "Rising Sun”, а сега обединяват стиловата  насоченост на първите два сингъла в новия "Chained In Love”. Тодор, Матей и Петър подготвиха още качествена авторска музика, която предстои да издадат, спечелиха много фенове и заявиха сериозно, че заслужават място на музикалната сцена у нас. През последната година INNERGLOW споделиха сцената за общи изяви с изпълнители като "Остава”, "Hayes & Y”, "Jin Monic”, "Nu/Ance”, "Taking Heed”, VICK. Сред фестивалите, на които бандата участва през 2018 г., беше и конкурсният BG Music Festival, от който си тръгна с наградата на останалите изпълнители. INNERGLOW са част от лейбъла HOMEOVOXMUSIC на китариста на "Остава" Георги Георгиев, а новата им песен се издава с подкрепата и на "Музикаутор”.

Следващият концерт на INNERGLOW е на 22 февруари в клуб Mixtape 5 заедно с финалистката от изминалия сезон на "Гласът на България" - Виктория Динкова-VICK.

Вижте видеото на "Chained In Love”

Последвайте INNERGLOW:

Facebook

Instagram

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ