DIV.bg те предизвиква: Играй и спечели книга или кинобилети за филма „Снежния човек“

09.10.2017, 10:30

Включи се в играта на Div.bg и спечели награда от най-смразяващия трилър тази есен

   
 
DIV.bg те предизвиква: Играй и спечели книга или кинобилети за филма „Снежния човек“

Базиран на романа на Ю Несбьо, филмът "Снежния човек" разказва за зловещ сериен убиец, който се активизира при падането на всеки нов сняг. За да го залови, полицията разполага с ограничено време и непрестанния ужас, че всеки момент може да завали и жестокостта на на Снежния човек да излезе наяве. 

Майкъл Фасбендър в ролята на Хари Хуле води разследването за изчезнала жена, малко след  поредния снеговалеж. И колкото повече подробности открива около изчезването, толкова повече се засилват страховете му, че случаите са свързани, а жените са жертви на един и същи зловещ убиец. Ребека Фъргюсън влиза в ролята на новото попълнени в екипа на Хуле - Катрине.

С общи усилия те се опитват да намерят връзка между редица стари случаи, за да предотвратят. Следващото престъпление на серийния убиец.

В Снежния човек ще видим още Шарлот Гейнсбор, Вал Килмър и Джей Кей Симънс. Режисьор на смразяващия кръвта филм е Томас Алфредсон ("Дама, поп, асо, шпионин", "Покани ме да вляза"),  който е доказан майстор на трилърите.

Филмът е заснет изцяло на локации в Норвегия – градовете Осло и Берген, както и местността Рюкан.

"Снежния човек" идва в кината на 13 октомври 2017 г.

Div.bg те предизвиква: ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ книга или двоен кинобилет за филма "Снежния човек"

Играта се състои от две предизвикателства! Първо трябва да решите видеозагадката, а след седмица ще ви зададем нов въпрос.

Ако се включите само в едно предизвикателство, участвате в томболата за наградите само веднъж.

Всеки, който изпълни и двете предизвикателства, има двоен шанс да спечели една от готините ни награди – книга или двоен кинобилет!

Играта започва днес – 02.10.2017 г., и продължава до 16.10.2017 г. Желаем ти успех!

***

НАГРАДИ:
* 5 двойни кинобилета за филма "Снежния човек"

1984715

* 5 книги "Снежния човек” на Ю Несбьо от издателство "Емас"

1984717

За книгата:    
Инспектор Хари Хуле, особняк с безпогрешна интуиция, е получил странно анонимно писмо, което на пръв поглед изглежда лишено от смисъл. Подписано е "Снежния човек”. Нещо подсказва на Хуле, че той и екипът му трябва да задълбаят в стари неразрешени случаи.  Te oткриват, че през годините са изчезнали безследно обезпокояващ брой съпруги и майки. А най-обезпокояващото е, че изчезванията имат модел – всичките са се случили в деня на първия сняг...

За автора:

През последното десетилетие Ю Несбьо се утвърди като емблема на скандинавското криминале. Норвежецът бързо премина от етикета "следващия Стиг Ларшон" до това да бъде своя собствена марка – на върха на всички класации, книгите му са преведени на 50 езика и са достигнали фантастичните 33 милиона продадени екземпляра. "Холивуд Рипортър" го постави на 15-о място в класацията си за най-влиятелните писатели в Холивуд за 2016-а година.

Както обещахме в началото на миналата седмица, днес ще ви зададем втория въпрос от играта. Ето го и него:

ВЪПРОС №2: "С кого искаш да гледаш филма "Снежния човек?"

Отговори с коментар под статията като тагнеш човека, с когото искаш да гледаш филма, до 23:59ч на 16.10.2017 г.

 

ВЪПРОС №1: "Изгледай трейлъра на "Снежния човек" и отговори: "Как се казва изчезналата жена, за която инспектор Хуле и Катрин получават сигнал"?.

Отговори с коментар под статията до 23:59ч на 09.10.2017 г.

Официалните правила на играта можете да видите тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 15.10.2017 | 18:37
1 С @Иван Димитров
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ