6 звезди, които страдат от нимфомания

21.07.2016, 17:15

Или може би ѝ се наслаждават

   
 
6 звезди, които страдат от нимфомания

Нимфоманията или хиперсексуалността е състояние на завишено сексуално желание и сексуална активност. По принцип това изобщо не звучи лошо, но явно някога някой е решил, че нимфоманите са хора, които се нуждаят от помощ. Ние не сме абсолютно убедени. Така или иначе това състояние може да засегне всеки човек, а ако той е известен, още по-добре.

Днес ще ви разкажем за няколко звезди, за които се смята, че са хиперсексуални. И това, впрочем, изобщо не пречи на кариерите им.

1. Анджелина Джоли

1751156

Според бивша приятелка на Анджелина Джоли, актрисата има много силно либидо. Докато е омъжена за Били Боб Торнтън, Джоли споделя хиперсексуалността си с него и дори се твърди, че използва специални ножчета, с които да си помага по време на любовната игра.

2. Джеси Джеймс

1751159

Бившият съпруг на Сандра Бълок стана известен с това, че не може да се въздържа от сексуални контакти. Множество негови авантюри стават известни, особено след като се разбира, че е използвал профила си в MySpace, за да се забива с жени и да спи с тях.

3. Тайгър Уудс

1751157

Въпреки че беше женен за разкошната Елин Нордегрен, на Тайгър Уудс му е трябвало още нещо. Още по време на брака си, Уудс се впуска в множество извънбрачни афери, а и след това спи с жени на поразия. Дори влиза в клиника, но така и не успява да се отърве от нимфоманията си.

4. Чарли Шийн

1751162

Наскоро Чарли Шийн призна, че е носител на ХИВ от няколко години. Вероятно се е заразил от някоя от множеството жени, с които е спал. Извън проститутките, стриптизьорките и еднодневните му фенки, актьорът е спал със страшно много жени, а и май не възнамерява да спре.

5. Майкъл Дъглас

1751160

Когато Майкъл Дъглас обяви, че влиза в клиника, за да се лекува от хиперсескуалност, светът се шокира, въпреки ясната репутация на актьора. След това се ожени за Катрин-Зита Джоунс, демонститрайки зрялост и... влечение към по-млади жени.

6. Дейвид Духовни

1751158

През 2008 г. той официално влезе в клиника, за да се лекува от нимфомания. Носят се множество слухове за бройката жени, с които Дейвид Духовни е спал, но само едно е сигурно - бракът му с Теа Леони се проваля точно поради неговата сексуална обсесия.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ