5 неща, които всеки трябва да направи в компанията на своя баща

15.06.2016, 14:30

Ценете родителите си

   
 
5 неща, които всеки трябва да направи в компанията на своя баща

Знаете ли, имаме неприятното усещане, че светът обръща много повече внимание на майката, отколкото на бащата. Затова днес решихме да съставим кратък гид, който да ви покаже 5 от дейностите, които всеки човек трябва да направи в компанията на своя баща. Общуването с нашите родители е ценно и за нас, и за тях. Не искаме да звучим гадно, но никой човек не е вечен, а най-незаслужено си отиват именно хората, които най-много обичаме. Затова се обадете на вашия татко и...

...отидете на планина, река, море...

Качете се в колата, ей така - без посока и план къде точно ще отидете. Говорете си, пейте, смейте се, слушайте силно музика, яжте боклуци от крайпътни ресторантчета. Говорете си с непознати хора и се забавлявайте.

...слушайте любимата си музика...

Може и да не го осъзнавате, но музиката, която вашите родители са слушали, когато сте били деца, силно е повлияла и на вашия музикален вкус. Затова някой път се вижте с баща си, поговорете си за музика, слушайте негови любими парчета. После пуснете ваша любима група. Обсъджайте, спорете...

...излезте на по бира...

Щом с приятелите ви може да излезете да пиете бира и да си говорите какво ли не, значи абсолютно същото ще се случи, когато излезете и с вашия баща. Тези разговори са пълни с истини, вицове, спомняне на истории от миналото - тези разговори разтоварват и сближават. Не бива да ги пропускате.

...ритайте заедно...

Да, знаем, че нашите бащи се оплакват от болки в коленете и кръста. Ако не можете да поритате заедно, идете на мач. Изобщо не е клише, че това си е чисто мъжки кеф. Баща и син на стадиона - какво по-хубаво от това?

...сгответе заедно за цялото семейство...

Може да живеете заедно, може и отдавна да сте разделени - няма значение. Ще видите колко е хубаво двамата с вашия баща да напазарувате, а после и да приготвите вкусна храна за цялото семейство. Създаването на семейни спомени е най-ценната инвестиция в живота на човек, затова не пренебрегвайте тази огромна част от съществуването ви.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ