5 истории от един работник в сауна, който е виждал всичко на този свят!

01.10.2017, 18:00

Особености на руската баня

   
 
5 истории от един работник в сауна, който е виждал всичко на този свят!

В един форум историите на един служител в сауна набират страшна популярност. Работата е там, че за няколко години, откакто работи като управител човечецът вижда всичко. Чак е страшно да се чете.

1912336

Идват веднъж в сауната двама общи работници, пияни като казаци. Двамата идиоти се скарват, че на единия не му стиска да си отреже пръста. Хваща си ръката, вади нож и почва. По обясними причини не може да довърши започнатото и започва да крещи – бяга по сауната и прави всичко в толкова кръв – все едно гледах хорор филм.

***

1912334

Веднъж идват две млади хубави момичета. Поръчват си сауна и ме викат, за да им обясня как да си пуснат повече пара. Изведнъж зад мен се показа трето момиче – чисто голо. Влезе в сауната, а аз останах абсолютно шокиран – между краката ѝ се вееше огромен член. Всички се засмяха, а тя ми каза: "Не се притеснявай сладур, ние и трите сме такива..."

***

1912335

Две яки момчета си наеха сауната за 3 часа. Веднага си помислих, че са педераси. Обаче не се оказа така. След 30 мин влязоха агенти на ОМОН (руските специални части). Оказва се, че двамата са се скрили от полицията, но таксиджията ги издал.

***

1912333

Един много богат тип си поръча сауна само за него. След малко идва и ме моли да изпразним басейна, защото си изпуснал пръстена. Басейнът е голям и аз му отказах. Тогава той си поръча 3 проститутки и ги накара да се гмуркат два часа, за да му намерят пръстена. Намериха го.

***

1912337

Веднъж дойде огромен мъж с бръсната глава и брада. Беше облечен добре и си поръча сауна за 2 часа. След 15 минути излиза чисто гол да пуши във фоайето, а след това напусна сградата и повече никой не го видя. В дрехите, които остави нямаше нищо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ