5 световни учени, които трябва да получат Нобелова награда за брада

08.05.2018, 13:00

Вижте кои са носителите на наградата за най-яко лицево окосмение в категория "учен"

   
 
5 световни учени, които трябва да получат Нобелова награда за брада

Днес брадата е въпрос на хипстърия, но някога е индикирала интелектуалните способности на мъжа.

 

Наградата за най-добре поддържана брада отива при химика Гилбърт Люис. Освен че е открил ковалентните връзки, освен че е голям играч в областта на термодинамиката, Люис разбира това-онова и за брадите.

2056875

 

Наградата за най-адаптивна брада отива при Чарлз Дарвин. Подобно на биологичните видове, не най-силната брада притежава еволюционно предимство, а най-приспособимата. 

2056877

 

Наградата за най-хипстъроподобна брада отива при сър Уилям Крукс. Освен един от големите иноватори в спектроскопията, с тези засукани мустаци Крукс като нищо може да е и баща на съвременната хипстърия. 

2056874

 

Наградата за най-добро съчетание между брада и прическа отива при Вилхелм Оствалд. Сякаш нобеловата награда по химия, която получава през 1909 година, не му е достатъчна, ама и трябва да разбие останалите с този брутален стайлинг. 

2056876

 

Награда за най-топлеща брада отива при Иван Павлов. Всички сме чували за прославутото куче на Павлов, но, когато става въпрос за студените Петербургски нощи, няма как да не оценим естесвения кожух по лицето на руския учен.

2056878

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ