15 наистина смущаващи признания на мъже
Автор: Неда Ковачева 05.06.2014, 17:06
15 наистина смущаващи признания на мъже
Никога не е късно да станете за резил

Мъжкият мозък наистина е забележителен. Вместо да се концентрира върху нещо наистина значимо и продуктивно, той има способността да се лута из плътските удоволствия като секс, храна и какъв нов абсурдизъм да си поръчаме от eBay, ако случайно спечелим един милион.

В този материал сме събрали компилация от най-излагащите и срамни признания на наши приятели и познати като ще запазим тяхната анонимност. Не ги съдете, защото всеки се е напивал до такава степен, че да пикае седнал на другата сутрин, защото вертикалното му положение е твърде неустойчиво. Случва се и на най-добрите...

"Може да съм мъж и да съм хетеро, но винаги съм се чудил как ли изглежда пенисът на Исус."

Колкото и да си хетеро, да се чудиш как изглежда нечий пенис е малко странно, но да се чудиш как ли изглежда пенисът на Исус Христос е грешно по твърде много показатели.

"Снощи с приятелката ми правихме секс и не можех да свърша, затова изимитирах оргазъм, за да се приключва, защото днес трябваше да ставам рано за работа."

А ние си мислехме, че само жените имитират оргазъм.

"Може да съм мъж, но съм голям фен на "Отчаяни съпруги" и "Сексът и градът"."

И ние сме фенове на Ева Лонгория, но само на определени части от нейната анатомия, които нямат нищо общо с липсата на актьорски талант у нея.

"Понякога пикая седнал."

Ако си бил твърде пиян и изправеното положение ти е твърде трудно, го разбираме... Но начинът, по който го каза, трябва да значи, че не обичаш да стоиш жаден и на практика рядко изтрезняваш.

"Когато съм си сам вкъщи и ми е скучно, обичам да си усиля музиката и да танцувам като стриптизьорка."

Следващия път като ти е скучно и нямаш какво да правиш, ни събери у вас. Ти ще си обуеш прашки, а ние ще ти мятаме банкноти от по два лева, ще ти подсвиркваме и ще се наливаме с евтин алкохол.

"Обичам да нося прилепнали панталони и клинове."

Братле, знаем, че не се занимаваш с балет, така че нямаш оправдание за това...

"Копелета, толкова се вълнувам. Планирах сватбата си с всички подробности, още когато бях на 7."

Не разбираме как изобщо някой ще иска да жени, още по-малко да опорочи детството си по този отвратителен начин.

"Нека жена ми да работи! Аз обичам да готвя, чистя, пера и да се грижа за децата. С удоволствие ще бъда невероятен домакин."

Истината е, че си мързелив задник и си търсиш оправдание да си стоиш у вас. Признай си!

"Веднъж изкрещях собственото си име, когато свършвах, докато с приятелката ми правихме секс."

Това трябва да е върхът на автосексуалността! Най-вероятно си се гледал и в огледалото, докато си го правел.

"Може да съм мъж, но обожавам да си лакирам ноктите и държа на красивия маникюр."

Освен ако не си падаш някакво "Емо" или хардкор друсалка, нямаш оправдание. Не че и тези двете са кой знае какви оправдания, но са най-доброто, което успяхме да измислим.

"Всяка сутрин си бръсна краката или си правя кола маска, защото не се чувствам комфортно с космати крака."

Няма лошо. Започни да носиш и рокли на голо, за да се проветряваш там отдолу...

"Брат, терапевтката ми ме хвана да ѝ зяпам ци*ите. Мисля, че си прецаках живота."

Споко, брат! И ние го правим постоянно, а си живеем супер.

"Много обичам да си пускам Кейти Пери докато съм във фитнеса."

Как е възможно мъж с нормално ниво на тестостерон и нормална сексуална ориентация (поне той така твърди) изобщо да харесва нещо друго в нея, освен гърдите, камо ли пък да си я пуска във фитнеса.

"Миналата седмица бяхме на кино с приятелката ми и понеже бяхме сами в цялото кино, решихме да правим секс там. По едно време охраната ни забеляза и честно ти казвам, никога не съм си обувал панталоните толкова бързо и си защипах оная работа с ципа."

Това боли със сигурност! Искрено ти съчувстваме, но имаш огромен респект от нас, че сте се престрашили да го направите в ши*аното кино! Евала, наистина! Дано не си контузен още дълго.

"Един път ме хванаха да гледам гей порно в магазина."

Изобщо не разбираме защо си гледал гейско порно. Поне някоя женица трябваше да има там, за да има за какво да се хванем. Вярно, може да ти е било интересно и да си искал да провериш до каква степен си мъж, но защо, по дяволите, си го правил в магазина?!

Сподели във:
Още от