11 правила за общуване с женската сексуалност

23.02.2016, 13:00

Наръчник за мъже

   
 
11 правила за общуване с женската сексуалност

Пред вас се намира наръчникът за управление на женската сексуалност. Жените са свикнали да се задоволяват с малко, но след тази статия ще можете да качите летвата двойно. Ето и всичко, което трябва да знаете за клитора.

1. Най-важното при клитора е да го намерите. Това не е чак толкова трудно, но си заслужава - външната част на клитора има около 8000 нервни окончания. За сравнение главичката на пениса има около 6000. Ако изпитвате затруднения с намирането - пуснете си филмчета и прочетете повече, но не би трябвало да имате такъв проблем.

2. Чувствителността на клитора варира. Има жени, които никога не стигат до клиторен оргазъм, има такива, които чувстват съвсем леко, но при всички случаи чувствителността надминава тази на пениса. Внимавайте - повечето жени не търпят директно докосване на клитора с пръст.

3. Жените също получават ерекция. Колкото по възбудени са, толкова по-голям става клиторът.

4. Някои жени никога не получават вагинален оргазъм, а само клиторен. Иначе казано, може да изпитват оргазъм само в моментите, в които се стимулира клиторът. Затова говорете с партньорката си и не пренебрегвайте клитора - никога. 

1654317

5. Никой мъж, никога, какъвто и да е, не може да се конкурира и с най-евтиния вибратор, когато говорим за стимулиране на клитора. Така че, по-добре го направете ваш приятел, а не ваш конкурент.

6. Никога не докосвайте клитора със сух пръст!

7. Преди същинския секс стимулирайте клитора, никога не забравяйте за него и по време на секса. Особено в позите, в които лесно го достигате.

8. Въпреки всичко не се увличайте. Когато правите секс, 10-15 сек. стимулиране са напълно достатъчни за следващите 5 мин., например. 

9. При орален секс най-добрите движения са кръговите около клитора.

10. В сексшоповете се продават лубриканти, които стимулират кръвообращението към клитора, така оргазмът настъпва много по-бързо.

11. Най-добрият и достъпен стимулатор за клитор не е вибраторът, а слушалката на душа.

БОНУС: СЪВЕТ ОТ МОМИЧЕ

"Много малко мъже знаят как правилно да стимулират клитора, но дори да не са много опитни, ние ще оценим усилията, все пак се мъчат, за да ни направят хубаво, а това няма да остане без награда."

1654316

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ