"Теория за Големия взрив" планира шеметен завършек

20.04.2018, 11:00

Това са най-големите гостуващи звезди в галактиката. Но най-голямата от всички тепърва ще се появи

   
 
"Теория за Големия взрив" планира шеметен завършек

Когато става дума за шоу с верни фенове, ,,Теория за Големия взрив'' държи първенството, за които повечето представления могат да мечтаят.

Sci-fi комедията влезе в топ 10-те най-гледани програми в САЩ през 2011 г. и оттогава остана там, достигайки 12 милиона зрители във всеки епизод от сегашния си сезон 11 и последно достигайки само до десет милиона до края на 2009 г. Може би се е колебал сред по-младите зрители , поне в сравнение с някои други представления, но в същото време младият Шелдън е получил достаъчно фенове.

С два епизода, останали в сезон 11, TBBT се надява да излезе високо и може да има перфектната гостуваща звезда, която да му помогне да направи точно това. ,,Теория за Големия взрив'' не е съществувала, когато е необходимо да се въведат гостуващи звезди с връзка към нейните корени, научни корени.

Извънземният експерт и първият човек на Луната Бъз Олдрин се появява в комедията преди, както и ученът Стивън Хокинг и ветераните от " Стар Трек" Левар Бъртън, Джордж Такеи и Уил Уийтън.

Все пак, когато става дума за кръстоска между нерадостни неща и известни неща, не е госувала нито една от звездите на Star Wars - а в този свят не можете да получите много по-голям от самия Лук Скайуокър, Марк Хамил.

2051197

Хамил ще се появи в последния епизод на сезона през май, съобщиха от телевизионния оператор CBS, където ще се присъединят и редица други големи имена.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ