"ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" с четвърти сезон и други музикални предавания – шокиращ репортаж

Ок, не е шокиращ – малко прекалихме

   
 
"ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" с четвърти сезон и други музикални предавания – шокиращ репортаж

Тайни кореспонденти на DIV стигнаха до шокиращи разкрития след като разкриха шокиращи разкрития. Ето какво стана ясно за телевизионните предавания, които са създадени за хора, които искат да видят как пеят други хора, но ги мързи да отидат на караоке. Ще ни прощаваш, ако сме те объркали с увода, ние така си правим.

Още с първия си сезон рейтингът на повечето музикални предавания "чупят тоз телевизор". И макар да сме на мнение, че повечето от тях са създадени, за да компенсира компаниите, които нямат пари за истински звезди, няма как да не отчетем факта, че видяхме в журито известни личности, които никога преди не сме виждали.

Така се появи, например, Шрек – прощавай, Фънки. Преди известен като неприятния чичко от София Мюзик Ентерпрайсис и няколко неизвестни банди с уважавани музиканти, стана неприятни чичко от Music Idol, а после и от други телевизионни формати.

1841049

Благодарение на "Гласът на България" и четвъртия му сезон, българският зрител ще успее да затъпи все по-затъпения си мейнстрийм, като стане свидел на двамата водещи PAVELL & VENCI VENC', които приеха предизвикателството така: "ДА БЪДЕМ ВОДЕЩИ НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" Е ЕДНА СБЪДНАТА МЕЧТА ЗА НАС".

Достойно е да отбележим, че дори Pornhub започна да създава предавания по мотивите на  "Гласът на...". Участниците правят секс отзад, а ако на журито му харесва, какво чува, се обръща да гледа.

1841053

Създателите, окуражени от успеха на шоуто планират да направят такъв трансфер с таксиметрови шофьори, които ще разказват как ще оправят България, а министрите ще се обръщат, за да чуят интересните идеи.

Новият сезон на "Гласът на България" традиционно ще започне, веднага след като зрителите забравят, кой е победителят в предишния. Този път обаче има леки изменения, за да се провери музикалния слух на участника не е задължително той да хваща нотите – ще му бъдат диктувани тихо цифри, които той ще трябва да повтори. "Ние сме новатори и професионалисти, искаме да разбием табутата и да докажем, че всеки, който има слух може да пее", съобщават организаторите.

Другото ново е, че успоредно със "сляпото прослушване" се е появило "глухо прослушване" – журито трябва да определи как пее кандидата по мимиките.

В крайна сметка все още журито е много строго и ако не можеш да пееш няма да те вземат, но срещу буркан кисели краставици можеш да попаднеш в телевизионното предаване Семейни войни.

Според вътрешна информация през тази година е трябвало за журЕ да бъде поканен Веско Маринов, но той постоянно се е въртял в креслото и е натискал бутона, веднага след като познае песента.

Продължение на репортажа, след началото на сезона...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ