Женствеността и сексуалността на женското тяло, представени по неповторим начин
Автор: div.bg 13.09.2017, 15:09
<p>Събитието "<span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Slutwalk</span>" на <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Амбър</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Роуз</span>, чиято цел е да сложи край на изнасилванията, обвиняването на жертвите на насилие и подигравките относно телата на хората, се <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">промотира</span> по най-красивия начин. </p>
Проект с послание!

Събитието "Slutwalk" на Амбър Роуз, чиято цел е да сложи край на изнасилванията, обвиняването на жертвите на насилие и подигравките относно телата на хората, се промотира по най-красивия начин. Тази година Амбър си партнира с фотографа Маги Уест, която е известна с това, че подкрепя планираното родителство и уважава целия спектър от полове. Тя демонстрира изкуство, което обхваща темите от третото годишно издание на събитието.

 

Изложбата, наречена "98", ще бъде официално представено на 1 октомври в центъра на Лос Анджелис. Тя ще включва 40 изображения на съвременни жени, но се показва в стил, напомнящ за витражи. Името на изложбата е формирано на базата на статистически данни на отделът по правосъдие, които показват, че на всеки 98 секунди една американка бива насилена сексуално.

Сподели във:
Още от Секс