Фелациото лекува сутрешно гадене
11.08.2012, 13:08
Фелациото лекува сутрешно гадене

Ти да видиш! Сега, преди да започнете да подскачате от кеф, трябва да обмислите следните детайли. Първо дали въобще искате да палувате с бременната си половинка и второ, не забравяйте, че бременните жени ядат за двама.

Така. По темата. Психолог от университета Олбъни в Ню Йорк (University of Albany) твърди, че е възможно жените, които поглъщат спермата на мъжете, които са ги осеменили, да се преборят с непрестанното сутрешно гадене, което съпътства бременноста.

Гордън Галъп смята, че сутрешното гадене реално е реакция на женския организъм към външните тела - оплодителните мъжки сокове, които са проникнали в него с цел репродукция. Т.е. че женското тяло се бунтува срещу вече постъпилата семенна течност и се нуждае от още, за да не се стига до гадене.

Заключенията на д-р Галъп са направени възоснова проучване на американския Национален център по биотехнологична информация проведено през 2000 г. Въпросното намира връзка между оралния секс и спада в броя на случаите на прееклампсия - състояние при бременните жени, което предизвиква високо кръвно налягане и пренасянето на протеините на кръвта в урината.

Според Галъп спермата освен, че потиска сутрешното гадене, може да действа и като антидепресант.

Очевидно първото нещо, което трябва да обясните на бременната си половинка, на базата на тези допускания е, че трябва по-често да практикува устния си френски с вашия малък приятел. Ако не го прави я чакат безчет дни започващи с гадене и още толкова в лошо настроение.

Източник: Bro Bible

Сподели във:
Още от