Какво се случва, когато спреш да носиш бельо
Автор: div.bg 02.03.2017, 21:03
Какво се случва, когато спреш да носиш бельо
Свобода...

Признаваме, че свалянето на бельото може да е много освобождаващо. Затова голяма част от мъжете биха предпочели да не слагат гащи изобщо. Пък и няма конкретна медицинска причина, поради която слагането на бельо е задължително. Ето някои правила, които трябва спазиш, ако искаш а захвърлиш бельото.

Когато си без бельо, нищо не предпазва кожата ти от грубата материя, от която са направени панталоните. Затова е добре да си сложиш малко бебешка пудра, която ще предотврати евентуалните ранички.

Не пренебрегвай сърбежа

Поради липсата на бельо е възможно да се появят сърбеж, зачервяване и обрив, както и гъбички. За да ги предотвратиш, бебешката пудра отново ти идва на помощ.

Ще се наложи да си переш панталоните по-често

Ако досега си ги прал на четвъртото носене, сега ще трябва да ги хвърляш в пералнята след второто.

Ще се появят потни петна

Това е нормално при липсата на гащи, които по принцип попиват потта. Май се досещаш – бебешка пудра.

Сбогувай се с панталоните от по-тънка материя

През тях всичко ще си личи, след като седнеш. Заложи на долнища от по-дебела и плътна памучна материя. Задължително избягвай синтетични материи като полиестер, защото той може да има пагубен ефект върху кожата в интимната зона.

Не пробвай панталони в магазина, когато си без бельо

Лошо е както за теб, така и за този, който ще го пробва след теб. Да не говорим, че можеш да пипнеш някоя бактерия, причинител на диария

Сподели във:
Още от Стил