Планината от "Game of Thrones" участва в състезание по... мятане на перални!
Автор: div.bg 18.01.2017, 17:01
Планината от "Game of Thrones" участва в състезание по... мятане на перални!
Изправи се срещу друг силов титан. Вижте кой спечели

Хафтор Бьорнсон вече е направил достатъчно, за да затвърди статуса си на култова личност през 21-ви век. Освен, че е разпознаван навсякъде, заради емблематичната роля на Грегор "Планината" Клегейн в хитовия сериал "Game of Thrones", наскоро той беше определен и за "Най-силен викинг в света", след като направи 5 крачки със 650-килограмов дънер на раменете и така подобри 1000-годишен рекорд. 

Все неща, които му донесоха доста слава и биха накарали други хора да се чувстват комфортно със живота си и да не си дават много зор. Но не и Бьорнсон. Той продължава да преследва рекорди за сила и това го отведе до едно много нетрадиционно начинание - състезание по мятане на перални (!), излъчено в италианската версия на предаването за Рекордите на Гинес.

Това обаче се оказа едно от малкото поражения на Бьорсон. Победител стана литовската легенда на силовите спортове Зидрунас Савицкас, който е печелил всички най-значими отличия в силовите дисциплини, включително и 4 пъти "Най-силен мъж в света". Той успя да хвърли по-далече 60-килограмовата пералня от своя съперник. Вижте във видеото:

 

Иначе наскоро Бьорнсон говори с журналисти за бъдещето на своя герой в продукцията на HBO. "Сигурен съм, че ще ме убият в даден момент. Надявам се да ме изяде дракон. Най-вероятно ще бъде доста брутално, защото героят ми го заслужава. Сигурно ще има някаква голяма война с участието на армии, дракони и бели бродници, но това са само догадки. Наистина не знам. Просто не ни казват нищо до последния момент.", каза той.

Сподели във:
Още от Спорт