Свършвайте за здраве
Автор: div.bg 26.07.2018, 17:07
Свършвайте за здраве
Учени откриха връзка между здравето на мъжа и еякулацията

Време е за малко наука. 

Постоянно чуваме, че учените открили това и учените открили онова, но в момента ще си говорим за истински важните неща в живота - как да намалим риска от развиване на рак на простатата.

И ето как: след десетгодишно проучване върху над 30,000 мъже, учени от Бостънския университет по обществено здраве откриха, че онези, които еякулират по-често, се радват на по-малък риск от рак на простатата.

2081330

Това е чудесна новина. Проучването установило, че мъжете на възраст между 20 и 29 години, които еякулират 21 пъти (или повече, дай боже!) на месец, имат 19% по-малка вероятност да бъдат диагностицирани с рак на простатата, отколкото тези, които еякулират по-рядко: между 4 и 7 пъти месечно (горките!). Мъжете от 40 до 49 години, които еякулират най-малко 21 пъти месечно, намаляват риска от развитие на рак на простатата с цели 22%.

Намирането на връзка между един феномен и друг фономен не е обяснение, ето защо са нужни повече изследвания, за да се разбере защо се получава така. За сега обаче се чувствайте свободни да продължавате да свършвате. 

2081328

Сподели във:
Още от Секс