Порно филм с феминистки сюжет
Автор: div.bg 07.07.2018, 16:07
Порно филм с феминистки сюжет
Новата продукция от "Pure Taboo" се радва на голям интерес

Порното е последното място, в което може да очаквате феминистка социална критика, която се върти около въпроси, свързани с булимията, гаврата с хора с наднормено тегло, емоционалната злоупотреба в академичните среди и прочие. Порно студиото "Pure Taboo" обаче пусна нова продукция "The Weight of Infidelity", в която централна тема са "борбите на обществото с размерите и образа на тялото". И не, това не е някакъв авангарден проект - хората наистина го гледат.

Филмът, публикуван съвсем наскоро в PureTaboo.com, направо разби посещаемостта на сайта, удвоявайки трафика. "Отговорът са огромни", казва директорът Брий Милс. Сайтът принципно е платен, поради което той вярва, че съдържанието на филма е това, което привлича нови и нови посетители. 

Историята, написана от звездата на филма, Анджела Уайт, проследява връзката й с деспотичния й съпруг, игран от Томи Пистол, който се опитва да следи всяка нейна крачка, свързана с хранене и упражнения.

На нас ни звучи прекалено депресиращ за съответния жанр, но кои сме ние да съдим порнографските предпочитания на хората.

Сподели във:
Още от Секс