Най-скандалната сцена от „Сексът и градът“
Автор: div.bg 11.06.2018, 20:06
Най-скандалната сцена от „Сексът и градът“
Забранена от HBO

Не сме сигурни колко мъже следят този сериал. Може би покрай приятелките ви сте хвърляли по някой друг поглед, докато всъщност не ви е харесал, но сте отричали ревностно. Кой знае. 

Както подсказва заглавието, в продукцията има секс. Много секс. Една конкретна сцена обаче била толкова скандално заснета, че от HBO не позволили да бъде излъчена (въпреки че вече била обработена).

По случай 20-годишнината от създаването на сериала, екипът зад "Сексът и градът" решиха да споделят мръсната си тайна. Сцената се разиграла в края на епизод от първия сезон. В нея гаджето на Шарлот (онази с по-високия морален стандарт от останалите брантии) си просил френска любов.

Поради настоятелното поведение на мъжа си, Шарлот не останала особено доволна и не сдържала обидата си. Ядосана, девойката излязла, само за да се върне и да завари как кучето им - симпатичен голдън ретривър - давало на мъжа й това, което тя му е отказала. 

За капак на всичко, заснетата сцена включвала как нуждаещият се мъж си слага фъстъчено масло на пениса, за да привлече интереса на злощастното куче. 

Сподели във:
Още от Секс