Подполковник Патьо и вкусът на белогвардейците
Автор: Христо Узунов 29.08.2013, 11:08
Подполковник Патьо и вкусът на белогвардейците
Ръководство за подобряване вкуса на семенната течност

"Oбичам миризмата на напалм рано сутрин... Мирише на... победа." Tака въодушевено възкликва подполковник Килгор от култовия филм "Апопкалипсис сега". Ако обаче този цитат се отнася за вашия подполковник там долу, миризмата определено няма да е на победа, поне по отношение на нежния пол. Все пак съгласете се - нито една кака, пък била тя и северновиетнамски агент под прикритие, не би се доближила до подполковник Патьо, камо ли да интерактира с него, ако той излъчва аромат на напалм, а вкусът на куршумите, които изстрелва, е на гранясала оръжейна смазка.

И макар миризмите, които Патьо излъчва, да са въпрос най-вече на здрава войнска дисциплина по отношение на личната хигиена, за да се отличи в боя, ще му се наложи да прибегне и до употребата на различни биологични оръжия, които да подобрят вкусовите качества на използваните от войника ви муниции.

1023659Guliver/Getty Images

Така например е изключително важно да прекратите употребата на всякакви психотропни оръжия от рода на цигари, алкохол и наркотици. Те са замърсители, понижават бойния дух и оказват пагубно влияние върху вкуса на семенните патрони.

За да се очистите от химическата атака на оста Цигари-Алкохол-Наркотици, преминете в тактическа отбрана като пиете повече вода - 1-2 литра на ден ще ви помогнат да се отървете от токсините в тялото.

Отблъсквайки противника, е време да преминете в контранастъпление. За целта можете да прибегнете до витаминозна бомбардировка с плодове. Ананасът, пъпешът и ябълките са с високо съдържание на захар, която оказва положително въздействие върху вкуса на белогвардейците ви.

За успешно постигане на поставената бойна задача е от изключително значение действията на частите от всички родове войски да са съгласувани, затова плодовата бомбардировка трябва да премине с усилена целулозна поддръжка на различни зеленчукови подразделения. Яжте повече зеленчуци, тъй като те, особено многоцелевите броколи, са окомплектовани със специални витаминозни средства, обезпечаващи своевременното възстановяване на боеспособността на войските.

1023662thinkstockphotos.com

Преди орална атака избягвайте консумацията на червено месо, то заедно с батальона млечни продукти - мляко, сирене и т.н. придава солен вкус на войсковите части, които под командването на подполковник Патьо ще извършат смел десант в устната кухина на партньорката ви.

Употребата на бойни отровни вещества като чесън и лук е силно непрепоръчителна, защото те са с високо съдържание на сяра и освен това поразените бойни единици изхвърлят чесновия аромат през всички пори на тялото си.

Подразделенията за тилово осигуряване пък трябва да предлагат редовно магданоз и целина в хранителните порциони на диверсионно-разузнавателните групи на подполковник Патьо, тъй като те са богати на хлорофил, осигуряващ на войничетата приятен сладък вкус.

И накрая, за да поддържате постоянно състояние на боеспособност, не трябва да употребявате така наречените "junk foods", наситени с химикали и мазнини, готови чрез подривни действия да сломят вкусовите характеристики на белите ескадрони.

В заключение, ако съблюдавате строгото спазване на изброените по-горе заповеди, при поредния орален бой можете спокойно да възкликнете "Ах, летете ескадрони...", когато хвърковатата ви чета щурмува нечия устна кухина. При това без да се притеснявате, че впоследствие заради лошия вкус на подчинените на подполковник Патьо войници ще водите ръкопашен бой със сухопътни войски.

1023661Север.бг

Сподели във:
Още от