Скрити функции на смартфона, които ще са ти супер полезни
Автор: div.bg 18.08.2018, 18:08
Скрити функции на смартфона, които ще са ти супер полезни
Интересно!

Всекидневно изплзваме смартфоните си, но някои от най-полезните им функции остават скрити за нас. Тези тук ще те накарат веднага да грабнеш телефона си и да ги изпробваш.

Блокиране на реклами

1998029

Най-бързият и лесен начин за блокиране на рекламите в телефона ви е да включите самолетен режим. Той работи чудесно както за iOS, така и за Android. Но след като този режим е включен, няма да можете да осъществявате или да получавате обаждания.

Пароли за Wi-Fi

1998027

Всеки път, когато се свързвате с нов Wi-Fi, телефонът ви запаметява паролата и вместо нея на екрана се виждат точки. Съществува обаче приложение за Android, което помага да видите всички пароли за Wi-Fi, които някога са били въведени в телефона ви.

Guest mode

1998028

Ако не искате друго лице да има достъп до личните ви данни, докато използва телефона ви, можете да използвате режима Guest на телефона си с Android. За да го включите, трябва да докоснете иконата User (Потребител) в горния десен ъгъл на панела за бързи настройки. След това докоснете Guest.

Скриване на номер

1998031

Можете да скриете номера при всички изходящи повиквания като въведете кода *#31#. Ако искате да го скриете само за едно повиване, въведете #31# .

Споделяне на съдържание

1998026

Можете лесно да споделяте съдържание директно от екрана на устройството си с Android на друго, като доближите устройствата. Просто докоснете иконата СподелянеShare във всяко приложение. Изберете Android beam от списъка с опции и готово.

Мишки и клавиатури

1998030

 

Android поддържа мишки и клавиатури. Това може да бъде много полезно, ако дисплеят ви е повреден или просто трябва да въведете много текст. Всичко, от което се нуждаете, за да прикрепите клавиатура или мишка към телефона си с Android, е адаптер.

Сподели във:
Още от Пари