Канйе Уест: 85 000 долара за снимка на пълната с наркотици баня на Уитни Хюстън
Автор: div.bg 28.05.2018, 17:05
Канйе Уест: 85 000 долара за снимка на пълната с наркотици баня на Уитни Хюстън
Известният рапър отново е крив на хората

Канйе Уест плати 85 000 долара, за да лицензира снимка на претъпканата с наркотици баня на Уитни Хюстън, така че да бъде използвана за корица на новия албум на Pusha-T "Daytona".

Снимката, изобразяваща банята в дома на известната певица, която почина на 11 февруари 2012 г., показва тежка пост-наркотична ситуация с разхвърлени навсякъде наркотици и необходимите за тях инструменти. Pusha-T съобщава, че Уест, който е продуцирал целия албум, е сменил решението си за обложката в последния момент, въпреки предварителните уговорки да се използват различни снимки. 

2063189

Pusha-T ни информира, че Канйе e държал да плати за снимката от собствения си джоб. Не всички от семейството на певицата обаче се чувстват засегнати от избора на известния рапър. Гари Майкъл Хюстън, например, който е 31-годишният син на по-големия брат на Уитни Хюстън, споделил на Good Morning America, че феновете на R&B изпълнителката трябва да насочат гнева си към неизвестния член на семейството, който пръв бил заснел снимката през 2006 г. и след това я бил продал на National Enquirer.

2063191

"Имам различен начин на мислене, когато става въпрос за такива ситуации. Хората автоматично ще поставят вината върху изпълнители като Pusha-T и Канйе Уест и ще се опитат да кажат, че те имат зли намерения, да получат публичност например. Аз обаче ги разбирам и схващам референцията (не към моята леля, а към самата снимка)", твърди Гари Майкъл Хюстън, който завършва изявлението си, че всъщност албумът му харесва.

2063190

Сподели във:
Още от Пари