Ивет Лалова-Колио: Всеки може да влезе в моя отбор!
Автор: div.bg 30.06.2016, 10:06
Ивет Лалова-Колио: Всеки може да влезе в моя отбор!
Лекоатлетката е глобален посланик на Legion Run

Само след няколко дни - на 9 юли в София, ще се случи събитието, чието споменаване вече ни носи вълни от адреналин. Разбира се, става дума за Legion Run, чийто горд медиен партньор е Div.bg. Освен че обичаме предизвикателствата и не ни е страх нито от големи разстояние, нито от кал, лед и високи препятствия, обичаме да се срещаме и с успели и усмихнати българи. Ивет Лалова-Колио безспорно е точно такава. На всичкото отгоре е и глобален посланик на Legion Run. Вижте какво сподели тя относно предстоящата надпревара и подготовката ѝ за Олимпийските игри в Рио.

Да приемем, че си селекционерът на своя отбор в Legion Run. Кого би включила в него и защо?

Бих включила всеки, който иска да минем заедно през всички препятствия и който има желание да направи лека предварителна подготовка. Ще организирам лагер сбор, тестове.... Шегувам се, разбира се. Всеки може да бъде част от моя отбор.

Този сезон много от препятствията са нови. Кое от тях ти се струва най-трудно и кое най-забавно?

Най-трудно ми се струва препятствието, на което трябва да скочиш и да се хванеш за тръба на височина около 7 м. (поправете ме, ако греша). Най-забавно ще е в леда, защото ми се налага често да влизам във вани с лед и зная колко може да боли.

Кариерата на спортиста има своите върхове и спадове. В личен план – каква е твоята формула за справяне с препятствията. Как се мотивираш в трудни моменти?

Моята формула е силен отбор, перфектен екип, който дори в моментите на трудности да не губи дух и да знае какво да направи. Освен това - положителна нагласа и много търпение. Животът е кръговрат - след трудност няма как да не дойде нещо хубаво.

Как се готвиш за Олимпийските игри в Рио това лято?

С ръка на сърцето мога да кажа, че за тази Олимпиада се готвя от много години. Знаете, че в спорта нещата се планират дълго време преди това. От началото на тази година тренирах основно за сила, после и за издържливост, с двуразови тренировки и зверски натоварвания. Сега вече започнах състезателния сезон, за да успея да вкарам в рамките на 11 и 22 секунди всичко, което съм работила и градила.

Пожелаваме успех на Ивет, а на всички смелчаци, които ще се включат в Legion Run на 9 юли, им желаем хъс, издържливост, добро настроение и качествен прах за пране! Успех и ще се видим край езерото Панчарево.

1738228

Сподели във:
Още от Интервю