Група SEVI за цената да бъдеш себе си в едноименна книга

12.01.2015, 09:31

Изданието излиза по случай 5-тата годишнина на бандата

   
 
Група SEVI за цената да бъдеш себе си в едноименна книга

Група SEVI отново има с какво да изненада феновете си. Въпреки че са толкова млада банда, музикантите не се притесняват да се впускат в приключение. Първото такова за 2015 г. е издаването на книга.

Журналистът Николай Христов е човекът, който след SEVI отблизо и внимава за всяка тяхна стъпка. В книгата, която той написва, се разказва историята на групата, отварят се вратички към света на музиката и амбициозно се търсят отговорите на немалко въпроси.

Ще имаме възможност да разберем какво се случва зад пудрата, грима и светлините на прожекторите. Може ли една млада рок банда като SEVI да се продуцира и менажира успешно сама, може ли да се успява само с авторска музика или как се върви нагоре, посвещавайки целия си живот на изкуството? А каква е цената да останеш себе си?

1459545

В книгата, чието заглавие е "Цената да бъдеш себе си", ще присъстват и мнения за бандата, дадени от световноизвестни имена от музикалния шоубизнес, с които създателите на бандата Светлана Близнакова и Рали Велинов са имали възможността да работят. Ще можем да прочетем и мнения на наши корифеи като Звезди от Ахат, Етиен Леви, Васко Кръпката и др.

Книгата ще излезе по повод 5-годишнината на бандата и това ще бъде нейната първа част. Причината е, че музикантите смятат на всеки 5 или 10 години да споделят откровено опита си с начинаещите музиканти, които сега започват да се изкачват по музикалната стълбица и въобще с всички, за които е интересно колко висока е цената да бъдеш себе си.

Повече подробности за датата и мястото на промоцията очаквайте скоро в Div.bg, а сега ви предлагаме да си припомните едно от най-успешните парчета на Sevi - "On My Own".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ