Най-странните случаи с конфискувани вещи на летище

24.11.2015, 11:00

Хората са изключителни животни

   
 
Най-странните случаи с конфискувани вещи на летище

Знаете, че от няколко години на летищата си има ясно регламентирани правила, които целят максимално да защитят пътниците и екипажите и също така да предотвратят всякакви евентуални неприятности, атака и други действия, които са опасни.

Разбира се, това го знаят всички хора, които могат да четат и имат достъп до елементарна информация. Въпреки това летищните власти по целия свят ежедневно трябва да се справят с неадекватни пътници или просто такива, които си мислят, че няма да ги хванат точно пък тях. Следва конфискация, проблеми и арест.

Днес ще ви разкажем за някои от най-нахалните опити на хора да вкарат в самолет доста странни неща.

1. Труп

1601304

Гита Джарант и доведената ѝ дъщеря Аника придружават съпруга на Гита - 91-годишният Кърт Уили Джарант, от Англия до Германия. Само дето има един малък проблем. Кърт е мъртъв. Жените се опитват да прекарат с инвалидна количка Кърт покрай охраната, но са спрени, а впоследствие става ясно, че техният роднина е издъхнал. Жените се оправдават, че го помислили за заспал. Ма той умрял, ма!

2. Маймунка в гащите

1601302

Когато някой иска да прекара нещо през граница или скенер, той обикновено си го мушка в гащите. Такъв е случаят и с мъжът, пътуващ от Дубай за Ню Делхи, и малката маймунка Лори, скрита в бельото му. Смята се, че от това животно се извлича ценно лекарство и може би този факт е причината за доста странната постъпка.

3. Костенурка, "дегизирана" като хамбургер

1601306

Мъж на име Ли, малко преди да се качи в самолета си за Пекин, е спрян от охраната, защото хамбургерът в раницата му изведнъж се сдобива с крачета.

4. Нож вместо шнола

1601310

Една жена решава да "преметне" скенера и да прекара нож, забит в кока ѝ. Когато охраната открива ножа, жената обяснява, че си е купила много плодове, които иска да си нареже и да си хапне.

5. Литър коняк на екс

1601308

Жена на име Жу се опитва да вкара 700 мл. Rémy Martin XO Excellence от Китай в САЩ. В Китай обаче може да се лети с максимум 100 мл. течности. За да не загуби пари, а и да не хвърля алкохол, Жу надига бутилката и изпива коняка. След това, очевидно натряскана, започва да се търкаля по пода на летището и да крещи. Охраната заявява, че е прекално пияна, за да се качи на борда и жената е спряна. Когато ефектът от алкохола, както и махмурлукът, отминават, жената се извинява.

6. Куп попови лъжички

1601307

Южноамериканка, опитваща се да вкара бутилка с непозната течност, е спряна от охраната и е помолена да изпие течността или да я изхвърли. Оказва се, че във водата е пълно с попови лъжички... не я изпива.

7. Кокаин в гипса

1601300

Мъж с гипсиран крак се опитва да прекара 5 кг. кокаин от Чили в Барселона. Освен че откриват наркотици в багажа му, властите по-късно разбират, че човекът изобщо не е гипсиран и всичко, с което е обвит "счупеният" му крак, е чиста кока.

8. Птички в гащите

1601301

Холандец, който видимо се държи съмнително, е претърсен обстойно и в гащите му са открити бебета-колибри. Животните са ок и не са наранени. Птичката на мъжа - също.

9. 44 влечуги

1601305

Опитвайки се да отлети от Австралия за Банкок, един доста смел мъж е хванат от охраната, а в багажа му са открити 44 влечуги. Що за човек трябва да си...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ