Едни от най-популярните фокуси - разкрити!
Автор: div.bg 09.08.2017, 17:08
Едни от най-популярните фокуси - разкрити!
Невероятно

Трудно е да се повярва, но най-зрелищните и необясними трикове всъщност са много лесни за разгадаване.

Левитация

1958490

Не, човекът, който стои с часове във въздуха не е нито магьосник, нито йога. под слоевете дрехи се крие поставка, на която той седи. Ето как стои необезпокояван във въздуха толкова продължително време.

Минаване през огледало

За да мине през огледалото, магьосникът се нуждае от специални екрани с прорези в средата. В този, който се прикрепя към гърба на огледалото, са скрити два огледални панела. Дизайнът ми позволява да премести истинското огледало, като поставя две фалшиви на мястото му и минава през дупката. В края на фокуса асистентите поставят истинското огледало на място.

Преобразяване на банкнота

За да превърне банкнота от един долар в такава от 100, магьосникът я сгъва по специален начин и я скрива зад пръстите си. След това замества едната банкнота с другата, демонстрирайки чудотворна трансформация.

Ходене по вода

1958487

Фокусът се демонстрира в мътна вода вода или в басейн, където хората се къпят и създават вълни. Основната цел е да се отклони вниманието и да се скрие от камерите прозрачната платформа, по която илюзионистът върви.

Подписаната карта

1958493

 

Илюзионистът дава на зрителя да подпише картата, разкъсва я на 4 части и я възстановява с магия пред изумената аудитория. Тайната на трика е проста: илюзионистът скрива сгънатата карта четири пъти предварително, подменя я за зрителя и го разкъсва. Подписаната карта винаги е непокътната.

Сподели във:
Още от Забавно