Ако героите от Disney живееха в модерните времена
Автор: div.bg 12.01.2018, 18:01
<p>Хосе <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Родолфо</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Лоаиза</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Онтиверос</span></span> разрушава детството ни със своите брутални илюстрации, които показват героите на Disney такива, каквито <span>щяха</span> да бъдат в днешно време. Той ги <span>мрачни</span>, трудни ситуации, за да изследва наболялата тема "загуба на невинността".</p>
Тези илюстрации ще убият всичко детско у теб!

Хосе Родолфо Лоаиза Онтиверос разрушава детството ни със своите брутални илюстрации, които показват героите на Disney такива, каквито щяха да бъдат в днешно време. Той ги мрачни, трудни ситуации, за да изследва наболялата тема "загуба на невинността".

Създавайки такива произведения на изкуството, Родолфо "иска да повдигне въпроса какво ще стане с нашите класически герои, ако те са от плът и кръв и са изправени пред агресивния свят на слава и колко от тях ще се окажат податливи на наркотици, алкохол, тормоз или суетност? "

Сподели във:
Още от Забавно