Енергийни желирани бонбони?!
27.09.2012, 09:09
Енергийни желирани бонбони?!

Не се събуждате без кафе сутрин? Не можете да функционирате след пиянска вечер, ако не глътнете една енергийна напитка? А не ви ли омръзна да се наливате с "повдигащи" течности с идеята да живнете малко?

Сега ще ви кажем една нова тайна: същия wow ефект можете да постигнете и само с едно пакетче желирани мечета. "Energy Gummy Bears" е най-новият хит на пазара (американския, разбира се). Всяко пакетче съдържа същите познати съставки, които четем на етикета на енергийните напитки, и е еквивалент на точно една чаша силно кафе или една напитка. Гуарана, таурин, кофеин, витамини от В групата, антиоксиданти, протеини – все познати неща, но събрани в един от любимите ни "десерти" от детството. Предлагат се в онлайн магазина Vat19, а цената им е 1.50 долара или 15.99 за кутия.

vat19.com

За какво ви е да се тъпчете с мечета, след като можете да си пийвате енергийни напитки? Защото кенчетата и термосите/чашите с кафе вече не са интересни, а и в тези енергийни желирани палавници има само 60 калории (в пакет).

Трябват ви повече обяснения? Вижте това поучително видео и ако има нещо неясно, не се страхувайте да питате. Нас, разбира се.

Сподели във:
Още от