В Северна Корея правят "любовна отвара", която засилва мъжкото либидо
Автор: div.bg 28.11.2016, 18:11
В Северна Корея правят "любовна отвара", която засилва мъжкото либидо
Ким Чен Ун се грижи за сексуалната благодат на своите поданици

Когато му остане малко свободно време от преследване на хора заради някоя смешка, екзекутиране на политическите противници и изграждане на оръжия за масово унищожение, изглежда, че Ким Чен Ун обръща вниманието си към подобряването на сексуалния живот на гражданите. 

The Sun цитира безкрайно надеждния и никога пропаганден национален вестник на Пхенян, който съобщава, че севернокорейският диктатор е наредил на най-добрите си учени да разработят "любовна отвара" за мъжете в страната. Тя идва в три разновидности и има "тонизиращ ефект, бори се с физическата и психическа унилост, сексуалната дисфункция и нарушения апетит". Властите изразяват надежди, че при позитивни резултати еликсирът ще започне да се продава и на запад, като той вече се разпространява с инструкции на английски, китайски и руски.

Отделно ръководителят на екипа, отговорен за това чудесно откритие, Рю Ил Нам обеща, че в най-близко бъдеще Северна Корея ще започне да произвежда лекарства за рак. "Ракът не е нелечима болест и ние ще продължаваме да създаваме ефективни лекарства, които да се борят с него.", казва той. 

Какви герои са само учените в Северна Корея! Ние не се съмняваме, че освен за рака те са открили лечение за СПИН, Алцхаймер, Паркинсон, диабет и астма и в най-близко бъдеще ще ги раздават без пари на щастливия корейски народ. Да живее партията!

Сподели във:
Още от