Женствеността и сексуалността на женското тяло, представени по неповторим начин  20 Виж всички снимки

13.09.2017, 15:00

Проект с послание!

   
 
<p>Събитието "<span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Slutwalk</span>" на <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Амбър</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Роуз</span>, чиято цел е да сложи край на изнасилванията, обвиняването на жертвите на насилие и подигравките относно телата на хората, се <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">промотира</span> по най-красивия начин. </p>

Събитието "Slutwalk" на Амбър Роуз, чиято цел е да сложи край на изнасилванията, обвиняването на жертвите на насилие и подигравките относно телата на хората, се промотира по най-красивия начин. 

Събитието "Slutwalk" на Амбър Роуз, чиято цел е да сложи край на изнасилванията, обвиняването на жертвите на насилие и подигравките относно телата на хората, се промотира по най-красивия начин. Тази година Амбър си партнира с фотографа Маги Уест, която е известна с това, че подкрепя планираното родителство и уважава целия спектър от полове. Тя демонстрира изкуство, което обхваща темите от третото годишно издание на събитието.

 

Изложбата, наречена "98", ще бъде официално представено на 1 октомври в центъра на Лос Анджелис. Тя ще включва 40 изображения на съвременни жени, но се показва в стил, напомнящ за витражи. Името на изложбата е формирано на базата на статистически данни на отделът по правосъдие, които показват, че на всеки 98 секунди една американка бива насилена сексуално.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ