Фактите, които не знаете за порно индустрията

29.05.2015, 11:03

Любопитни проучвания и мястото на майката във филмите за възрастни

   
 
Фактите, които не знаете за порно индустрията

Сексът продава и поради тази причина е навсякъде. Това е така, защото всеки има нужда от секс и ако няма възможност да прави, то поне може да гледа по всяко време. Да живеят порно сайтовете! И защото ги уважаваме и ценим, ще ви споделим 8 факта около развлекателната индустрия за възрастни.

Милиони долари

В САЩ събраните приходи от платените телевизионни порно канали, телефонния секс, секс играчките, интернет сайтовете и др. възлиза на не по-малко от 10 милиарда долара. 70% от приходите от румсървис в хотелите пък идват от поръчване на проститутки – обикновено всяка рецепция работи с едни и същи момичета всеки път, когато гост си поръча момиче, като заплащането се разделя почти поравно. Всичко е секс, хора!

Двойките, които гледат порно заедно

През 2011 г. проучване установява, че двойките, които гледат заедно филми за възрастни, са по-удовлетворени от тези, в които само единият гледа порно. Проучването обаче зависи от това дали влюбените гледат филми за възрастни по-често заедно или по-често поотделно. Според изследването също така във връзките, в които жените не гледат порно с партньора си, нежният пол е склонен да развие ревност и гняв.

Порно имейли

Проучване показва, че 2,5 милиарда имейла дневно са сексуално обвързани. Това са 8% от всички изпратени имейли.

Истината за гледането на порно

Изследователите с мъка се опитват да разберат как порното влияе на взаимоотношенията. Една от основните причини да не могат да стигнат до извод е, че е почти невъзможно да се намери мъж, който да не е гледал порно. Нещо повече, средната възраст на момчетата в момента, в който за пръв път гледат филм за възрастни, е... 10 години.

Дни за порно

Едни от дните с най-много посещения на порно сайтове са тези след семейни празници, когато се предполага, че всеки е със семейството си. Един от дните с най-малко интерес към филмите за възрастни е Нова година.

Индустрията е строго регулирана

През 80-те няколко порно актьори губят живота си заради заболяване от СПИН. Подобни случаи подтикват отговорните за бранша органи да вземат строги мерки. Актьорите се тестват за всякакви заболявания и инфекции, така че може да се каже, че те са по-здрави от всеки друг.

Заплащането

Чековете на високоплатените актриси могат да достигнат до 350 000 долара годишно. Мъжете от своя страна получават на година около 100 000 долара. Жените отново са по-облагодетелствани... Не стига, че им причиняват кеф, ами и вземат повече пари.

Лиза Ан

Ако не сте чували това име, значи не сте чак такъв порноманиак. Лиза Ан е най-търсеното име в секс-сайтовете през 2014 г. Номер едно е във Великобритания, САЩ, Холандия, Канада, Полша, Мексико, Аржентина, Египет и Румъния. Една от най-търсени думи в развлекателните сайтове за възрастни пък е "майка". Извратенително.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ