Трепетни новини от света на хипстърите и новото изкуство!

Нов пърформанс с участието на Калин Терзийски и още

   
 
Трепетни новини от света на хипстърите и новото изкуство!

Преди време, моя милост те запозна с "Наръчник на селяндура: Как да се държите правилно на изисканите събития". Днес, вече мога да кажа (смело и не толкова пияно), че знаеш какво е "вернисаж" и ще те заведа на едни не толкова претенциозни събития.

В Народния театър "Иван Вазов" започва постановката "Игра на тронове". "В България тронове няма, но ролята на Тирион Ланистър ще се изпълнява от Георги Мамалев, което прецедент" – съобщава пресцентърът (който май също го няма и е прецедент).

В рамките на есения фестивал на "Малък градски театър" се връчиха заплатите за януари във формата на купони за храна. Актьорите негодуват, че с купоните не се отпускат цигари и алкохол, от настоятелството контрираха: "Ами, варете си ракия!".

Отново в Народния театър "Иван Вазов" обявиха подготовката на ново представление по книгата "Престъпление и наказание" от Фьодор Достоевски. Постановката ще се съсредоточи само около престъплението, защото в България наказания нямало и зрителят ще се обърка. 

Нов пърформанс с участието на Калин Терзийски. Вместо по медиите, той ще седи пиян на пейка.

В Лондон ще се проведе ретро изложба на Български пощи от 1960 година. Да, те най-накрая пристигнаха.

От Пловдив обявиха, че закриват официално "Нощта на музеите" тъй като всички туристи си правят "Нощ на кръчмите" и просто не си заслужава инвестицията.

От община Перник обявиха, че следващият фестивал няма да е с кукери, а с млади изпълнителки. Така щели да се привлекат младежите, а и изглеждало по същия начин.

Гери Никол изпълни толкова добре песента си "Напрао ги убивам", че феновете отидоха след 40 дена, а после на задушница.

По време на концерт на Сузанита по случайност беше призован Дяволът. Като видя какво трябва да обладава си тръгна.

Фестивалът на учителите официално се превърна в "базар втора употреба".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ