4 прически за пичове с изтъняваща коса

30.07.2018, 10:00

Вижте как звездите се справят с неизбежното

   
 
4 прически за пичове с изтъняваща коса

За съжаление, мъжкото оплешивяване е почти неизбежно. Статистиката показва, че до 35-годишна възраст около 66% от мъжете ще загубят сравнителна част от гъстотата на косата си, а докато ударят 55, 85% от тях ще са частично плешиви.

Разбира се, процесът може да се забави и намали с използването на правилните продукти, консумирането на правилната храна и с избягването на стресовите ситуации, но най-доброто нещо, което може да направите, е да приемете този факт и дори да го накарате да работи във ваша полза.

Вземете за пример Ралф Файнс. Намалете косата отстрани и я поддържайте по-дълга на върха. Това ще създаде илюзията за по-пълна прическа. Също така може да си пуснете брада, тъй като всички знаем, че подобен ход се съчетава добре с изтъняващата коса по темето.

 

2081608

 

Зализването на косата също е добро решение, но никога, ама никога не го правете, ако имате огромно плешиво петно, което се опитвате да прикриете безуспешно с трите си останали косъма. Прическата на Уил Арнет е добър пример за добре поддържана изтъняваща коса.

 

2081611

 

Ако оплешивявате, както се случва с екшън звездата Джейсън Стейтъм, винаги може да си оставите косата с дължина "първи номер". Плюсът на подобна прическа е, че не изисква почти никакво поддържане и е тотално готина, особено ако я съчетаете с набола брада. Имайте предвид, че да бъдеш гордо плешив може действително да те направи по-привлекателен за останалите. Неотдавнашно проучване установи, че плешивите мъже се възприемат като по-интелигентни, доминиращи и дори по-секси от пичовете с гъста коса. 

 

2081610

 

Ако търсите нещо по-изчистено, но и смело, направо се избръснете нула номер. Мислите за Брус Уилис, Майкъл Джордан и Вин Дизел. Те са плешиви и знаят как да интегрират това в звездния си живот. В действителност няма нищо по-секси от самочувствието. 

 

2081612

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ