Мъже споделят снимки преди и след като са си пуснали брада  19 Виж всички снимки

16.11.2017, 10:30

В името на No-Shave November!

   
 
<p><span>Този месец е изключително значим за мъжа, тъй като <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Movember</span> или No-S</span>have November се счита за месец на осведомеността за здравословните проблеми при мъжете, като например мъжките самоубийства, рак на простатата и рак на тестисите. В името на тази кампания мъжете спират да се бръснат в продължение на цял месец ноември.</p>

Този месец е изключително значим за мъжа, тъй като Movember или No-Shave November се счита за месец на осведомеността за здравословните проблеми при мъжете, като например мъжките самоубийства, рак на простатата и рак на тестисите. В името на тази кампания мъжете спират да се бръснат в продължение на цял месец ноември.

Този месец е изключително значим за мъжа, тъй като Movember или No-Shave November се счита за месец на осведомеността за здравословните проблеми при мъжете, като например мъжките самоубийства, рак на простатата и рак на тестисите. В името на тази кампания мъжете спират да се бръснат в продължение на цял месец ноември.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ