Изследване доказа, че жените не си падат по татуировки, но имаме и добри новини!

19.01.2017, 14:15

Изглежда напразно си татуира челото

   
 
Изследване доказа, че жените не си падат по татуировки, но имаме и добри новини!

Няма причина да крием, че сме фенове на татуировки, още повече, както преди години се изказа Христо Запрянов – студиата за татуировки са новите бръснарски салони. Мастилото съпътства човечеството от най-древни времена, но изглежда бумът настъпи в нашия век и се превърна в мода.

Факт е, че някои жени харесват татуирани мъже, а други не. На трети пък им стига да е просто мъж. Кои обаче са повече? Последното изследване на полските учени от Медицинския колеж към Ягелонският университет, показва, че е ок да имаш татуировки, но няма нищо общо с това, че мастилото те прави по-привлекателен за жените.

Учените показват на 2369 жени различни снимки с татуирани и нетатуирани мъже, по които трябва да определят: сексуална привлекателност, мъжественост, доминиране, агресия, потенциал за сериозни отношения, потенциал да бъде баща и накрая – здраве.

След обработката на резултатите учените разбраха шокиращата истина. Жените смятат татуираните мъже за по-здрави (това, вече акъла не ни го побира), агресивни и мъжествени. Привлекателни, тези капризни жени, посочват мъжете без татуировки.

Та, изводът – ако не ти се обвързва, отивай да се драскаш. Извод 2 – не ходи в Полша, ако имаш татуировки, там дамите явно ги тресе.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ