Руски многоженци съветват как да си направиш собствен харем

24.01.2018, 12:00

Идеално!

   
 
Руски многоженци съветват как да си направиш собствен харем

Многоженството не е нещо обичайно за нашите разбирания и се приема за тема табу. Но въпреки това има хора, които го практикуват и дори дават съвети как се постига хармония в подобен тип семейство.

Олег, предприемач от Екатеринбург, на 37 години

"В полигамията не става дума за любов, а за хармония. Първо трябва да намериш хармония с първата жена и после да поканиш втората."

"Най-големият проблем е ревността. В началото скандалите заради ревността бяха всекидневие. Трудно е жената да преодолее себе си."

"Цялата държава е така, просто хората го правят тайно и лъжат."

"Искам четири жени и най-малко 15 деца. Третата жена вече е на път, така че мисля да купя къща."

Мохамед, войник от Макачкала, на 29 години

"Полигамията решава много социални проблеми. Намалява броя на старите моми, разведени с деца и вдовици."

"За първи път се омъжих на 25 години. Казах на жена ми, че планирам да се омъжа отново. По този начин я подготвих за намеренията си."

"Първоначално тя се съгласи, но по всякакъв начин се опитваше да отложи този момент. Обясних й и се опитах да направя всичко възможно най-безболезнено, но трябваше да пренебрегна желанията на жена ми. И след 2,5-годишен брак се ожених за втори път."

"Разбира се, не е лесно да се гледат две семейства. Имам постоянна работа, понякога печеля допълнителни пари. Но финансовите трудности не са основното нещо. Основният проблем е ревността. Първата жена очевидно мисли, че съм я предал."

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ