Неща, които Меган Маркъл не може да прави след кралската сватба

25.05.2018, 15:00

Халал да й е!

   
 
Неща, които Меган Маркъл не може да прави след кралската сватба

Поради някаква необяснима за нас причина светът се интересува с кого се женят принцовете от британското кралско семейство. Този път във фокуса на тази изключително важна информация е бившата американска актриса и фотомодел Рейчъл Меган Маркъл, която след сватбата си с принц Хари, стана херцогиня на Съсекс. С новата си роля като част от напълно безполезното за Великобритания (извън туристическата индустрия, разбира се) кралско семейство, Меган трябва да се откаже от редица любими навици. Е, халал да ти е, Меган!

2062470

1. Не че е голяма загуба, но херцогинята не може да продължи с това, което припознава поради бог знае какви причини като "актьорска кариера". Меган започна в сериала Suits, но сега вижда новата си роля като промяна. Промяна обаче на кое? На персонажа, който трябва да изиграе? 

2062467

2. Край със селфитата, Меган! Очевидно на баба Елизабет II младежката тенденция не й понася, поради което новият член семейството ще трябва да премине през тази наистина драматична промяна. Това не е живот!

2062468

3. Излизането сама ще остане в миналото. Докато е навън, Меган ще бъде придружавана от топ охранители. Тук си представяме как звучи класиката на The Police: "Всяко твое вдишване/ И всяко твое движение/ Всяка връзка, която унищожиш/ всяка стъпка, която направиш/ Ще те наблюдавам..."

2062473

4. Още една драстична промяна. Светът вече няма да се наслаждава на полираните й нокти, кученцата и храната й в Instagram. До тук бяха личните й социални акаунти. Закривай! 

2062471

5. Тя също така няма да може да гласува. Не било незаконно, но било противоконституционно. Допълнително, няма да има право да се изказва по политически и социални въпроси. Не че искаме да звучим като сексисти, но може би е за добро. 

2062472

6. Ще й е забранено и да носи определени цветове лак. Елизабет II явно има доста твърдо мнение по въпроса, защото откакто е с Хари, Меган е забелязана да носи единствено неутрални цветове. 

2062477

7. До тук и с автографите. Всъщност причината е основно да се намали опасността от това някой да й копира подписа. Все пак е вече херцогиня, има цял Съсекс да управлява със замах и твърда ръка.

2062474

8. Още едно нещо, което Меган няма да може да прави, е да си ляга да спи преди баба Елизабет, ако и двете са в една стая. Също така Меган ще трябва да се приготви за дълги и скучни разговори за коне.

2062469

9. Да, Меган ще трябва да свикне и с по-консервативното облекло, язък някой да не й види коленете. Всъщност без капка ирония, за тази конкретна забрана съжаляваме най-много. 

2062475

10. И на последно място - никакво скръстване на краката! Най-много на глезените! И коленете задължително да са едни до други, така че никой освен принц Хари да не наднича там долу. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ