Баща на 9 деца подаде молба за развод, след като разбра, че цял живот е безплоден!

19.04.2018, 15:00

Дано сега поживее за себе си

   
 
Баща на 9 деца подаде молба за развод, след като разбра, че цял живот е безплоден!

Сложно е да си представим какви чувства е изпитал жителят на малкото мароканско градче Сиди Слимане, когато разбира, че 9 от общо 9 деца, на които е баща не са от него. Еуфория, ужас, обида? Дори няма да се опитваме, а само ще ти разкажем тази скандална история, публикуване в изданието Al-Massae.

Всичко започва, когато въпросният 50-годишен мароканец (името не се споменава) отива на изследвания, от които става ясно, че има туморно образование на тестисите. За щастие е доброкачествено и той може да си живее и работи съвсем пълноценно. Има и още нещо: според лекарите мъжът от детсвото си е напълно стирилен. Тогава, от къде за 35 години брак има 9 деца? (Добра логическа задача!).

Разбира се, героят на нашия разказ не вярва на някакви си лекари. Той се обръща към други специалисти от друга болница, а след това иска и трето мнение. Ами, резултатите се оказват едни и същи – мъжът е по-стерилен и от болница.

Тук нашият мароканец не издържа. Нема адвокат и подава документи за развод, като изрично моли съдията да го лиши от родителските права.

Няма да коментираме дали и защо не се привързал към децата си, но тук има друг фактор, жената я грози съвсем сериозна присъда – в Мароко не гледат с добро око на тези неща... особено на такива.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ