Животни с хомосексуално поведение

26.06.2018, 10:00

Човещинка си е

   
 
Животни с хомосексуално поведение

Черни лебеди.

Мъжките черни лебеди си падат малко гадняри. Средно една на всяка четвърта двойка лебеди е хомосексуална. Тези двойки често крадат гнезда, а ако са формирани от мъжки индивиди, се опитват да си направят тройка с женска, за да я заплодят. След като снесе яйцата, двамата мъже я изгонват най-безцеремонно.

2071649

 

Моржове.

Моржовете не са най-красивите животни в света, но се намират по целия сексуален спектър. По-възрастните мъжки моржове са често бисексуални. Например, те се чифтосват с женските по време на размножителния сезон, но запазват сексуални отношения с мъжките индивиди през останалата част от годината. 

2071651

 

Слонове.

Както африканските, така и азиатските слонове са въвлечени в голямо разнообразие от хомосексуални дейности, включително целуване, преплитане на хоботи, опипване и поставяне на хобота в устата на другия. Въпреки че взаимоотношенията между половете обикновено са твърде кратки, хомосексуалните връзки между мъжките слонове често продължават в продължение на много години. Когато са в плен, азиатските слонове дори прекарват около 45% от сексуалните си срещи с членове от същия пол.

2071653

 

Бизони.

Бизоните са масивни същества и са едни от най-сериозно гей животни! Американският бизон, например, се чифтосва по-често с мъжки по време на размножителния период.

2071654

 

Сив кит.

Хомосексуалните отношения не са само за малките същества. Достигайки дължина до 14,9 м., 36-тонният мъжки сив кит е известен със своите оргии, по време на които мъжагите разтриват гениталиите си взаимно, докато плуват корем до корем.

2071655

 

Делфини.

Делфините от река Амазон са едни от най-красивите бозайници на планетата. Също така едни от най-гей съществата. Те често се събират с няколко други делфина, предимно млади мъже, за да правят секс. Забелязано е, че някои от тези делфини проникват в назалните дупки на своите партньори, което е първата форма на назален секс, установена в животинското царство.

2071650

 

Японски макаци.

Понякога наричани "снежни маймуни", японските макаци са известни с еднополовите си връзки. Жените често се замесват любовно с други женски, формирайки връзки, които траят до няколко седмици, резултиращи в дълги приятелства. Мъжките японски макаци показват подобно поведение, въпреки че с по-ограничена емоционална обвързаност, поради което често се въвличат в сексуални отношения с множество партньори.

2071652

За още адски гей животни виж тук: list25.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ