Великобритански учени установиха с какво заместват секса жените!

18.11.2018, 12:00

Освен да крещят и да вгорчават живота на всички

   
 
Великобритански учени установиха с какво заместват секса жените!

Преди да ти разкажем за това гениално изследване, искаме да изразим една молба и призив: "Обвързани мъже! Моля, редовно оправяйте и задоволявайте жените си, защото в противен случай – тровят живота на всички! Благодаря!".

Та, ето за какво ни светна изданието New York Post.

Поробителското изследване, принадлежи на компанията, която разработва реклами от ново поколение и по-специално интерфейса MyndPlay. Нещото почва от далеч, преди нещата да се свържат със секса – какво влияние оказва на мозъка на земляните занятието "шопинг".

Оказва се, че ние с теб и цялото човечество изобщо се делим на два неравни вида: "вдъхновени купувачи" и "купувачи по неволя". Първите ходят по магазините все едно празнуват и искат да купят всичко намалено, дори да нямат нужда от него. Вторите гледат да свършат всичко по-бързо и да купят това, от което имат нужда.

След като сканират мозъчните гама ритми на доброволците, учените казаха на света, че 84% от жените потребители от първата група получават повече удовлетворение от "шопинга", отколкото от секса. От там учените подлагат жените на анкета, която доказва, че именно тези жени нямат редовен сексуален живот.

От DIV казваме: винаги сме смятали, че търговските центрове са пълни с незадоволени жени, ама ни беше страх да изразим тези мисли на глас. Но ето, всичко вече е доказано от науката!

Надяваме се жена ти да е от втората група.

1985940

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ