Различните типове татковци

24.02.2016, 11:00

Вие от кой тип сте?

   
 
Различните типове татковци

Мъжете обикновено се радват, когато им кажат, че ще стават бащи, стига да са над 25-27 години и да са искали вече да станат бащи. Иначе е малко сложно. Така... сега ще говорим за типове татковци, независимо от възрастта. Разбира се, че всеки мъж по различен начин приема ролята на баща, особено когато това му се случва за първи път. Това е да открие една нова личност в себе си, личност, за която преди може и изобщо да не е подозирал, че съществува.

Татко-домошар

Може и да не ви се вярва, но ако търсите, ще намерите такъв баща. Той взима присърце грижите на малкия бебок и не излиза от къщи, освен ако не е на разходка с бебето. Напълно отдаден баша, който може и по-добре от майката да сменя памперси, да къпе, облича и приспива бебето.

Татко-работохолик

Той счита, че най-доброто, което може да направи за детето си, е да му осигури всичко. Затова работи постоянно и почти не вижда същото това дете, но печели пари.

Татко-най-добър приятел

Той иска да е приятел на детето си. Самият той е едно голямо дете. Изобщо няма планове да се кара и да дисциплинира детето, иска да е "доброто ченге" в семейството. Той обича да играе с децата, дори точно преди лягане, а после оставя майката да се оправя с бъркотията.

Татко-невидим

За съжаление такива татковци все още съществуват. Те не искат да се занимават с децата си изобщо. Там са само защото са наречени бащи на тези деца. Те не помагат с нищо на майката в грижите за бебето и ако ги накараш да свършат нещо, свързано с детето, ще избягат от къщи по-бързо от Юсейн Болт на състезание.

Строгият баща

Той държи най-много на реда и дисциплината. За него децата са като войници, които трябва да държиш изкъсо и в подчинение. В къщата с такъв баща няма разхвърляни играчки и хвърчаща храна. Всичко е под конец.

Татко-състезател

От момента на раждане на детето му, той се състезава с всички и всичко. Състезава се с майката в това кой да полага повече грижи за бебето, сравнява детето си с всички познати други деца. Когато детето му расте, той иска да го тренира и да го записва на какви ли не дисциплини, за да бъде то най-доброто във всичко.

Татко-мечта

Той е бащата, който печели пари за семейството, но успява да отдели време за децата си всеки ден. Старае се да бъде наистина добър баща и да има добро влияние върху децата си.

Татко-лошият пример

Най-често може да бъде открит в леглото или на дивана. Не, той обича семейството си, просто счита, че всичко може да почака "за после". По този начин дава ужасен пример на децата си. Горката майка!

Татко-"всичко може"

Той е напълно подвластен на децата си и прави всичко, което те поискат, купува им всичко и никога не допуска, че децата му може да са виновни за нещо. За него те са перфектни. Така се възпитават глезените деца, които после дразнят всички останали.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ